Vastgoed en Visie zoekt en vindt de oplossing voor ondernemers met vraagstukken op het gebied van vastgoed. Vastgoed en Visie is opgericht door Carla Minderhoud, met het doel ondernemers te begeleiden naar een actuele vastgoedstrategie.
Door veranderende marktomstandigheden kan een situatie niet meer passen. Het pand is te groot, te klein, te weinig flexibel, te duur of te oud. Langlopende contracten maken aanpassingen ingewikkeld. Bovendien weten ondernemers vaak alles over hun bedrijf, maar minder over het vastgoed. Waar begin je? Aan welke regels moet huisvesting voldoen? Met welke kosten moet je rekening houden? En hoe weet je dat het nieuwe pand voor de lange termijn geschikt is?

Vastgoed en Visie ontwikkelt samen met de klant de huisvesting die aansluit bij hun ondernemersstrategie. Nu en in de toekomst. Onze kracht ligt in innovatie: het creƫren van mogelijkheden bij veranderende omstandigheden. Door de situatie te onderzoeken, te luisteren naar de klant, door omstandigheden te analyseren en te zoeken naar kansen. Als partner van de ondernemer, om samen een optimaal resultaat bereiken.

 

carla-zw

Contact

Grevelingenstraat 23
4335 XC Middelburg
carla@vastgoedenvisie.nl
06-14543299