Mijn ervaring heb ik opgedaan bij maatschappelijke ondernemingen en commerciële bedrijven. In deze twintig jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor onderhoud- en nieuwbouwprogramma's. Hierbij heb ik geleerd dat een lange termijnvisie van groot belang is voor het welslagen van de opgave. Vastgoed zie ik als een middel, dat de ondernemer moet ondersteunen in zijn bedrijfsvoering.

Historie

Na mijn HBO Bouwkunde, ben ik begonnen bij een bouwbedrijf, waar ik het technische bouwproces heb begeleid. Na een aantal jaren bleek dat de techniek alleen mij niet voldoende uitdaging bood. Al snel ontstond de vraag hoe ik het technische product beter kon laten aansluiten bij de wensen van de klant.

Als volgende stap in mijn carrière werd ik projectleider nieuwbouw bij een woningcorporatie. In deze functie kon ik bedrijfseconomische overwegingen koppelen aan een lange termijnvisie. In mijn volgende functie kwamen deze kwaliteiten nog meer tot hun recht: als manager vastgoed was ik verantwoordelijk voor ontwikkeling en planmatig onderhoud.

Na een aantal jaren bij de woningcorporatie koos ik voor een functie bij een landelijke ontwikkelaar. Kort na deze overstap sloeg de financiële crisis toe, waardoor de ontwikkelaar zich gedwongen zag targetgericht te werken. Voor mij betekende dit een volgende stap in mijn loopbaan: naar zelfstandig ondernemerschap. Op deze manier kan ik mijn kennis en vaardigheden inzetten in een breed werkgebied en voor verschillende ondernemingen.

Opleidingen

Mijn HBO Bouwkunde heb ik aangevuld met een bedrijfskundekundige opleiding. Daarnaast heb ik me bekwaamd in marketing, management en leidinggevende vaardigheden. Als rode draad door mijn werkzame leven lopen de kernwaarden: samenwerken, resultaatgericht, ontwikkelen, maatwerk en richting geven.

 

carla-zw

Contact

Grevelingenstraat 23
4335 XC Middelburg
carla@vastgoedenvisie.nl
06-14543299